Koti

Haluatko tehdä hyvän kiinteistön oston?

Asunnon tai kiinteistön ostaminen on kallista, ja sitä kannattaa miettiä ja tutkia paljon ennen päätöksen tekemistä. Häkäiset päätökset ja tutkimuksen puute saavat sinut todennäköisesti katumaan ostoa! Tässä on muutamia vinkkejä, joita voit käyttää asunnon ostoon.
Osta vain, jos aiot pysyä paikallaan
Ei ole mahdollista ja taloudellisesti järkevää ostaa taloa ja myydä se parin vuoden kuluttua, ellet ole varma, että ansaitset siitä huomattavan tulon. Asunnon ostamisesta ja myynnistä aiheutuu transaktiokuluja – jouduthan maksamaan kiinteistönvälittäjälle! Kiinteistöalan arvo vaihtelee, ja jos myyt talosi muutaman vuoden kuluttua, saatat menettää rahaa. Lisäksi on hyvä ostaa vain talo, johon on varaa. Älä ole se, joka ostaa todella kalliin talon ja jatkaa sitten kamppailua maksaakseen jopa kuukausierät!
Palkkaa kiinteistönvälittäjä
Hyvä kiinteistönvälittäjä ottaa huomioon budjettisi, huolenaiheesi ja vaatimukset ja löytää sinulle sopivimmat listaukset ja vapaana olevat talot. Ilman agenttia saatat viettää paljon enemmän aikaa kodin etsimiseen turhaan. On sen arvoista, että maksat välittäjästä sen sijaan, että etsit taloa itse, sillä agentilla on siihen tarvittava tieto ja asiantuntemus. Tämä on tärkeää, jos olet ostamassa asuntoa kiireellisesti!
Palkkaa kodintarkastaja
On hyvä palkata kodintarkastaja tarkastamaan katselemasi talo. Kodintarkastaja pystyy ilmoittamaan sinulle, jos talossa on puutteita tai ongelmia, joita nykyinen omistaja saattaa salata sinulta. Tämä voi säästää tuhansia dollareita mahdollisissa korjauksissa!

What is your reaction?

Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1

You may also like

Comments are closed.